Tandläkare Gunnar Abele har 25 års erfarenhet av patientbehandling och har dessutom mångårig forskningsbakgrund från Karolinska Institutet i Stockholm. Vi har lång erfarenhet i bemötande och behandling av patienter med tandvårdsrädsla. I en lugn och harmonisk miljö, med personal utbildade i stresshantering, är du som patient alltid garanterad en behaglig och professionell behandling. Innan behandling sker diskuterar vi gemensamt olika alternativ samt kostnadsförslag för att du som patient alltid ska ha full insyn och delaktighet i din tandvård.

Vi lämnar 25 % studentrabatt för tandundersökning vid uppvisande av giltigt student-id.

abeleHustandläkaren i Sverige arbetar med allmän tandvård och specialisttandvård för hela familjen, dvs både för barn och vuxna. All tandvård utförs på vår trevliga klinik på Götgatan 55, ett stenkast från Medborgarplatsen.

Vårt erfarna tandvårdsteam består av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. All tandvård hos oss inleds först med en undersökning där vi direkt efter diskuterar fram ett behandlingsalternativ baserat på patientens önskemål.

Våra priser ligger i nära linje med Folktandvårdens. Läs mer om vår prisinformatinon.

Vi är anslutna till Försäkringskassan och är medlemmar i Svenska Tandläkarförbundet samt Privattandläkarna.

 

Läs mer om vad våra patienter har att berätta om oss

 

privattandlak